Η Apple των ρεκόρ

Η Apple των ρεκόρ

Η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών συσκευών στον κόσμο, η αμερικανική Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2016 που έληξε στις 26 Δεκεμβρίου 2015.
Κατά το διάστημα τα έσοδα της εταιρείας άγγιξαν τα 75,9 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τα καθαρά κέρδη τα 18.4 δισ. δολ. Με καταθέσεις 216 δισεκατομμυρίων δολαρίων (!) μόνο αισιόδοξα δεν μπορεί να βλέπει το μέλλον η εταιρεία που διαχειρίζεται το Τιμ Κουκ.
Αξιοσημείωτες είναι οι και επιδόσεις που σημειώνει η Apple σε χώρες-στόχους όπως η Ινδία (αύξηση πωλήσεων 76% μέσα στο 1ο οικονομικό τρίμηνο του 2016) και η Κίνα (οι πωλήσεις των Mac ανέβηκαν κατά 27%).
Και αν η απαρίθμηση των οικονομικών αυτών επιτευγμάτων δεν είναι αρκετή, και μόνο η είδηση ότι η Apple πουλάει κατά μέσο όρο 34.000 iPhones ανά ώρα, 24 ώρες την ημέρα, για 13 συνεχόμενες εβδομάδες αρκεί.
Από τα σημαντικότερα ρεκόρ που κατέγραψε η εταιρεία τη χρονιά που πέρασε ήταν ότι για πρώτη φορά ξεπέρασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου ενεργοποιημένων iOS συσκευών και το νέο ρεκόρ μετάβασης χρηστών από Android σε iOS.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments