Σύνθεση συνθήματος Καραμανλή και Μητσοτάκη στο νέο logo της ΝΔ στα social media

Σύνθεση συνθήματος Καραμανλή και Μητσοτάκη στο νέο logo της ΝΔ στα social media

Το σύνθημα “Όλοι μαζί” του Κώστα Καραμανλή και το δικό του προεκλογικό σύνθημα “από την αρχή” συνέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετώντας το “Όλοι μαζί από την αρχή”, στο νέο λογότυπο της ΝΔ από την οποία αφαιρέθηκε η πολυχρωμία και κυριαρχεί το γαλάζιο με το άσπρο.

Σε επίπεδο συμβολισμών το νέο λογότυπο λέει πολλά και είναι σαφές ότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος δρομολογεί σειρά αλλαγών, επιδιώκοντας όμως και τη σύνθεση. Είναι μια σύνθεση την οποία προκρίνει ο κ. Μητσοτάκης και ως πολιτική γραμμή.

Από χθες το βράδυ, άλλαξαν τα λογότυπα στους επίσημους λογαριασμούς του κόμματος στα social media, Facebook και Twitter, αντικαθιστώντας το πολύχρωμο έμβλημα που είχε καθιερώσει ο Αντώνης Σαμαράς, με λευκό, σε μπλε φόντο.“Νέα Δημοκρατία, όλοι μαζί από την αρχή”, είναι το βασικό μότο που χρησιμοποιείται από την ομάδα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μετά τη σκληρή μάχη των εσωκομματικών εκλογών, και τη θριαμβευτική επικράτηση απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετακόμισαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, και συντονίζουν πλέον από εκεί την καθημερινή παρουσία Μητσοτάκη στα social media.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments