Παραλύει η χώρα την Πέμπτη λόγω της 24ωρης γενική απεργίας

Παραλύει η χώρα την Πέμπτη λόγω της 24ωρης γενική απεργίας

Απεργιακός πυρετός απειλεί να «κάψει» την Κυβέρνηση την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας στην οποία θα συμμετάσχουν οι παραγωγικοί και επιστημονικοί φορείς της χώρας, μαζί με φορείς του Δημοσίου.
Συγκεκριμένα, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Την Πέμπτη κλειστά θα παραμείνουν, επίσης, τόσο τα φαρμακεία όσο και τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα, ενώ τη συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση ανακοίνωσαν τόσο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων όσο και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Από την άσκηση των καθηκόντων τους θα απέχουν μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου οι συμβολαιογράφοι όλης της χώρας ενώ, παράταση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων.

Τέλος, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας στα Μέσα μεταφοράς, τα οποία θα μείνουν ακινητοποιημένα για αρκετές ώρες.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments