Πονάει το χέρι σου από το πολύ pc; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Πονάει το χέρι σου από το πολύ pc; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Έχεις παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες έντονους πόνους σε κάποιο χέρι ή στον καρπό του αντίστοιχα; Ορίστε οι τρόποι για να τους καταπολεμήσεις.

  • Το πρώτο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις το γιατρό σου, διότι υπάρχουν πολλές αιτίες που δημιουργούν πόνους στα χέρια, και η κατάλληλη θεραπεία εξαρτάται από την αιτία που τους προκάλεσε.
  • Αμέσως μετά η ξεκούραση, η σωστή στάση και η μερική απασχόληση , βοηθούν πολύ στην αντιμετώπιση του πόνου.
  • Για σένα όμως, που η εργασία σου σχετίζεται με ένα πληκτρολόγιο και αφήνεις τα νύχια σου μακριά, προσοχή, γιατί τα μακριά νύχια καθιστούν πιο δύσκολη την πληκτρολόγηση και πιθανότατα να ευθύνονται για πόνους που αισθάνεσαι στους καρπούς και τα δάκτυλα.
  • Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κάποιον σύγχρονο τύπο εύχρηστου πληκτρολογίου, που απαιτεί απαλό άγγιγμα, κι έτσι θα γίνει η εργασία σου πιο εύκολη σε σχέση με ένα απλό “σκληρό” πληκτρολόγιο.

Για σένα όμως που αντιμετωπίζεις χρόνιους πόνους στο χέρι μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με φυσικοθεραπεία και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ο πάγος και τα παυσίπονα είναι μια προσωρινή λύση, αλλά προσοχή, δεν ενδείκνυνται για όλες τις περιπτώσεις. Το κάθε πρόβλημα έχει διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης γι αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σου πρέπει να έχεις, πως ορισμένοι πόνοι στα χέρια, αντιμετωπίζονται ακόμα και χειρουργικά.

Καλή ανάρρωση!

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments