Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακοί διορισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακοί διορισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ

Διορισμών συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από τους συγγενείς, τους φίλους και τους ομοϊδεάτες στο Δημόσιο διορίζονται πλέον και οι σύντροφοι ή σύζυγοι στενών συνεργατών.
Λίγες ημέρες μετά την πρόσληψη του συντρόφου της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγγου σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείου του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, ένας ακόμη διορισμός φιλικού προσώπου στο ίδιο υπουργείο προκαλεί την κοινωνία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα, σειρά είχε αυτή τη φορά η Αθηνά Μαράκη, η οποία διορίστηκε παρά τον κ. Δρίτσα. Η κυρία Μαράκη είναι σύζυγος του σκηνοθέτη της ΕΡΤ Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί την «σκιά» του Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 «η κ. Μαράκη προσφέρει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του συγκεκριμένου υπουργείου, για την κάλυψη των επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου αυτού», όπως αναφέρεται στη σχετική υπουργική απόφαση.
Για την ιστορία η κα Μαράκη συγκαταλέγεται μαζί με τον σύντροφο της κυρίας Σβίγγου στην πεντάδα των συνεργατών του κ. Δρίτσα για τους οποίους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπέγραψε στις 15 Ιανουαρίου 2016 απόφαση συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης στο γραφείο του με την ισχύ της να ορίζεται έως 31 Δεκεμβρίου 2016.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments