Η Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ) δεν αποκλείει εκλογές.

Η Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ) δεν αποκλείει εκλογές.

Δεν αποκλείει πρόωρες εκλογές η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά. Ουσιαστικά η κυρία Χρυσοβελώνη συντηρεί το θέμα των εκλογών, που προκαλεί πολιτική αβεβαιότητα, στην επικαιρότητα, την ώρα που η κυβέρνηση διαψεύδει τα σχετικά σενάρια.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσες του Πάνου Καμμένου αναφορικά με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποστήριξε ότι η προσφυγή στις κάλπες είναι κάτι το οποίο δεν το επιθυμεί η κυβέρνηση αλλά «αν οι δανειστές δεν κατανοήσουν ότι θα πρέπει να είναι πιο διαλλακτικοί στις απαιτήσεις τους έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν και οι πολίτες και συνεχίζουνε να κρατούν αυτή τη σκληρή και την άκαμπτη γραμμή, όπως καταλαβαίνετε, η διέξοδος ενδεχομένως να είναι η προσφυγή στις κάλπες γιατί στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Χρυσοβελώνη πρόσθεσε ότι οι εκλογές «είναι μια σκέψη πάρα πολύ μακρινή όπως καταλαβαίνετε. Και όταν λέω «μακρινή» δεν εννοώ χρονικά μακρινή, εννοώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ακόμα σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση η οποία είναι σκληρή όπως είναι και η κάθε διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών αλλά εδώ τα θέματα που συζητούνται είναι πολύ σημαντικά όπως για παράδειγμα το ασφαλιστικό» είπε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Τέλος, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε ότι η δήλωση του Πάνου Καμμένου για τις εκλογές ήθελε να καταδείξει «ότι θα πρέπει να καταλάβουν και οι δανειστές ότι δεν είναι δυνατόν ούτε ο πρωθυπουργός ούτε η χώρα να βαίνουν συνεχώς εκβιαζόμενοι και αν θέλετε στις πιέσεις και στους εκβιασμούς υπάρχουν κάποια όρια. Αν αυτά τα όρια φαίνεται ότι θα πρέπει να ξεπεραστούν σίγουρα θα πρέπει η κυβέρνηση να λάβει κάποια διαφορετική απόφαση και ενδεχομένως θα είναι να προσφύγει και στην απόφαση του ελληνικού λαού».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments