Στο στόχαστρο εμπρηστών και πάλι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Στο στόχαστρο εμπρηστών και πάλι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Στόχος, για άλλη μια φορά, έγιναν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Συγκεκριμένα, αργά τη νύχτα του Σαββάτου, άγνωστοι επιτέθηκαν με 20 περίπου μολότοφ στα γραφεία.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Παρασκευής, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είχαν δεχθεί και πάλι επίθεση με βόμβες μολότοφ, από την οποία κινδύνεψε ο βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης.
Το τελευταίο γεγονός προκάλεσε την αγανάκτηση της ηγεσίας του κόμματος, που προχώρησε στην έκδοση μια αυστηρής ανακοίνωσης, με προσωπικές αιχμές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

«Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ! Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπονται για όσα συμβαίνουν! Τίθεται πλέον ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας! Η ευθύνη πλέον ανήκει στον κ. Τσίπρα».

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ώρες πριν τη δεύτερη επίθεση, το γραφείο τύπου του υπουργού είχε διαψεύσει τις καταγγελίες της κας Γεννηματά ότι τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία. «Στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ διατίθενται καθημερινά πέντε (5) ένστολοι αστυνομικοί για την 24ωρη φρούρηση του εξωτερικού χώρου του κτιρίου. Επιπλέον, η Ελληνική Αστυνομία έχει διαθέσει ακόμη δεκαεπτά (17) αστυνομικούς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο έχει την αποκλειστική δικαιοδοσία για τον τρόπο που κατανέμονται για την ασφάλεια των γραφείων του».

Για την ιστορία η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις και 16 προσαγωγές, με τους συλληφθέντες, να οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments