Νέες “βόμβες” από Αλαφούζο και Σαββίδη

Νέες “βόμβες” από Αλαφούζο και Σαββίδη

Εκνευρισμένος ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος , ύστερα από την ήττα της ομάδας του, με 0-1 από την Ξάνθη στη Λεωφόρο.
Οι πράσινοι είχαν παράπονα καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από την διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρόεδρος του τριφυλλιού με δηλώσεις του εξαπέλυσε βόμβες κατά της διαιτησίας, του ποδοσφαιρικού συστήματος, καθώς και του Σταύρου Κοντονή.
Αναλυτικά ο Γιάννης Αλαφούζος σε δηλώσεις του τόνισε πως η αποβολή του ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας των πρασίνων <<Ζέκα>> ήταν άδικη και πως υπήρχε εντολή από άλλους για να γίνει. Επίσης, δήλωσε πως, η ΕΠΟ σίγουρα συμμετείχε σε όλη αυτή την ιστορία όπως και πολλοί άλλοι. Έπειτα έφερε εκ νέου στο προσκήνιο το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης του ποδόσφαιρου, και είπε ότι υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία συνομιλιών με πακιστανικά τηλεφωνά, στήσιμο παιχνιδιών, και ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων. Σημείωσε πως η κυβέρνηση είναι ανίκανη να ελέγξει τη διαφθορά του ποδόσφαιρου. Και κατέληξε τονίζοντας << θα τους τσακίσουμε όλους, αυτοί θα φύγουν κάποια στιγμή, όχι εμείς >> .
Σε ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.
Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του παιχνιδιού και την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σε δηλώσεις του επιτέθηκε κατά της διαιτησίας και άφησε αιχμές για τη φιλοξενία από τον Ολυμπιακό. << “Δεν είμαι ικανοποιημένος. Προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Όταν για πολλά λεπτά λένε συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Ή αν εγώ ήμουν Τζαβέλλας, θα είχα φύγει από το γήπεδο. Δεν γίνεται να αφήνουν αυτές τις προσβολές, να υπάρχει χώρος για αυτές τις προσβολές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω”.>>, ανέφερε χαρακτηριστικά
Καταλήγοντας επισήμανε ότι πρέπει να αλλάξουν <<Οι Έλληνες>> ώστε να πιάσουν τόπο οι επενδύσεις του».
Οι δηλώσεις πάντως του Γιάννη Αλαφούζου δεν πέρασαν απαρατήρητες από την ΕΠΟ. Ο πρόεδρος του Παναθηναικού αναμένεται να καθίσει στο σκαμνί του πειθαρχικού οργάνου της Super League αλλά και της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Ξάνθη.
Η εκδίκαση της υπόθεσης που θα οριστεί το πιθανότερο για την Παρασκευή 12/2 υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments