Στα μετόπισθεν Αποστόλου και Μπόλαρης

Στα μετόπισθεν Αποστόλου και Μπόλαρης

Την ώρα που βράζει η κοινωνία και οι αγρότες εξακολουθούν να κρατούν κλειστά τελωνεία, εφορίες και εθνικές οδούς, κοινή αίσθηση όλων είναι ότι η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι εξαφανισμένη.

Την ημέρα που ο εκπρόσωπος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποιεί συναντήσεις με πολιτικούς εν όψει του μεγάλου συλλαλητηρίου των αγροτών στο κέντρο της Πρωτεύουσας, είναι μάλλον άστοχο το γραφείο τύπου του υπουργείου να στέλνει δελτία τύπου για επισκέψεις εθιμοτυπικού χαρακτήρα, όπως το ακόλουθο:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι όπου ενημερώθηκε από την Πρόεδρο κα Γιάντση Άννα- Μαρία για τις δράσεις του ιστορικού Ινστιτούτου».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αποστόλου, που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους αγρότες, επέλεξε το δρόμο της σιωπής. Η τελευταία φορά που είχαμε νέα του υπουργού αγροτικής Ανάπτυξης αυτά αφορούσαν τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο της εξαγγελίας του για τη δημιουργία της «κάρτας του αγρότη».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments