Πόσα θα δαπανήσουν οι Έλληνες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για αεροπορικά ταξίδια;

Πόσα θα δαπανήσουν οι Έλληνες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για αεροπορικά ταξίδια;

Διαδικτυακή έρευνα για το πόσα χρήματα προτίθενται να δαπανήσουν οι Έλληνες για να απολαύσουν μαζί με τον/την σύντροφό τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε η εταιρεία airtickets.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της ταξιδιωτικής εταιρείας το 50% των ερωτηθέντων απάντησαν πώς, παρά την οικονομική κρίση, σκοπεύουν να δαπανήσουν έκαστος από 100 έως 300 ευρώ, για μία αεροπορική πτήση.

Συνολικά, στη έρευνα που πραγματοποιήθηκε 1η έως 7 Φεβρουαρίου, απάντησαν 18.018 άτομα, εκ των οποίων το 68% ήταν γυναίκες και το 32% άνδρες.

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία της έρευνας είναι ότι το 76% των ερωτηθέντων απάντησε ότι επιθυμεί να λάβει ως δώρο από τον ερωτικό σύντροφο τους ένα ταξίδι-έκπληξη.

Το 46% των συμμετεχόντων στην έρευνα προτιμά να ανακαλύψει μία ευρωπαϊκή πόλη με πρώτη προτίμηση το Παρίσι, που παραμένει ο πιο ελκυστικός προορισμός για μία τριήμερη απόδραση.

Πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των ερωτευμένων ζευγαριών είναι τα ταξίδια γαστρονομικού ενδιαφέροντος καθώς το ένα τρίτο των ερωτηθέντων επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία γευσιγνωσία ή οινογνωσία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments