Αναζωπυρώνεται η κόντρα οικογένειας Μητσοτάκη-Τράγκα

Αναζωπυρώνεται η κόντρα οικογένειας Μητσοτάκη-Τράγκα

Η παλαιά κόντρα ανάμεσα στην οικογένεια Μητσοτάκη και Τράγκα έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο. Αφορμή για την αναζωπύρωση της ήταν το υβρεολόγιο του γνωστού δημοσιογράφου κατά του προέδρου της ΝΔ, το οποίο διάνθισε με το απαράμιλλο ύφος του.
Οι σκληρές εκφράσεις του, όπως («μπαρακούντα», «γουρλομάτης», «Μερκελόπαιδο», «μπάμιας γερμανόφιλος, μαλακίες κ.α) που του προσέδωσε ο δημοσιογράφος κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, προφανώς εξόργισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος σήκωσε με τη σειρά του το γάντι και απάντησε με εξώδικο κατά του Real FM και του Τράγκα..
Το νέο στοιχείο στη διαμάχη που έρχεται από το παρελθόν είναι ότι στο παιχνίδι, μπήκε και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ποιες είναι οι σχέσεις Χατζηνικολάου-οικογένειας Μητσοτάκη; Αγάπης και μίσους και αυτό δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη κόντρα.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ πάντως φέρεται να αποφασισμένος να οδηγήσει το θέμα στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Μητσοτάκης στο εξώδικο του ζητάει τόσο από τον Real όσο και από τον Τράγκα να διαβαστεί το εξώδικο στην εκπομπή ενώ απαγορεύει να το σχολιάσουν περαιτέρω. Το εξώδικο περιέχει πέντε σχόλια του Γ. Τράγκα που αναφέρονται στις μνημονιακές και φιλογερμανικές τοποθετήσεις Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ ζητάει από τον Τράγκα να διαβάσει στην εκπομπή του το εξής: «Στις εκπομπές μου έχω επανειλημμένως επιτεθεί με συκοφαντικούς, προσβλητικούς και αναπόδεικτους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και έχω χρησιμοποιήσει εναντίον του κοινές ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις. Ανακαλώ τους ισχυρισμούς και τις εκφράσεις μου, ζητώ συγγνώμη και δηλώνω ότι στο μέλλον θα απέχω από προσβολές εναντίον του»…
Συνεργάτες πάντως της Ν.Δ ξεκαθαρίζουν επίσης ότι την ίδια στάση θα κρατήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ και σε όσους θελήσουν στο μέλλον να γίνουν μιμητές του κ. Τράγκα.
Το σίγουρο είναι, ότι η κόντρα Μητσοτάκη – Τράγκα δεν σταματά εδώ.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments