Στα μπλόκα επέστρεψαν οι αγρότες

Στα μπλόκα επέστρεψαν οι αγρότες

Mετά την ολοκλήρωση του μεγάλου παναγροτικού συλλαλητηρίου και τις δύο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, οι αγρότες επέστεψαν στα μπλόκα, συνεχίζοντας τον αγώνα τους για την απόσυρση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

Εν αναμονή μιας κίνησης καλής θέλησης από την Κυβέρνηση που θα οδηγήσει σε αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων, η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων αναμένεται αύριο Δευτέρα να καθορίσει την περαιτέρω δράση της.

Σήμερα λήγει, επίσης, η προθεσμία που έχει δοθεί σε όσους επιθυμούν να μελετήσουν και να υπογράψουν τις προτάσεις που θα στείλει τη Δευτέρα στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων της χώρας, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων

Την ίδια ώρα παραμένουν κλειστά το τελωνείο στον Προμαχώνα (για 48 ώρες) και το τελωνείο της Εξοχής, από 10:00-15:00 και από 17.00-22.00, δυσχερένοντας τις μεταφορές φορτίων από και προς την Ελλάδα.
Τα προβλήματα για τους οδηγούς ΙΧ είναι ιδιαίτερα μεγάλα κατά μήκος των Εθνικών Οδών με τους αγρότες να κρατούν κλειστή και την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Αθηνών στο ύψος του Ισθμού, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται μέσα από το Καλαμάκι.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments