Η Ζωή ετοιμάζεται να κάψει τον Αλέξη, με βιβλίο και νέο κόμμα

Η Ζωή ετοιμάζεται να κάψει τον Αλέξη, με βιβλίο και νέο κόμμα

Προσωπική «βεντέτα» έχει γίνει η κόντρα ανάμεσά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Αλέξη Τσίπρα. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής έχει πάρει απόφαση να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Πρωθυπουργό για την εκπαραθύρωση της από το ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να πάρει εκδίκηση και για το λόγο αυτό ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο, με στόχο την πολιτική και προσωπική αποδόμηση του Αλέξη Τσίπρα.
Όπως επισημαίνεται, στο βιβλίο θα υπάρχουν αποκαλύψεις, με λεπτομέρειες από την περίοδο που ήταν στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και συναποφάσιζε με τους συντρόφους της τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκείνο όμως που φοβίζει περισσότερο το Μαξίμου είναι ότι η πρώην πρόεδρος της Βουλής φεύγοντας από το Κοινοβούλιο πήρε μαζί της και μια τσάντα με έγγραφα και φακέλους που περιέχουν καυτά στοιχεία για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επίσης εσωτερικά σημειώματα και πιπεράτα email μεταξύ Μαξίμου και υπουργών.
Παράλληλα η πρόεδρος της Βουλής διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι θα δημοσιοποιήσει και όλους τους διαλόγους που είχε με τον Πρωθυπουργό αλλά και κορυφαίους υπουργούς, για το μείζον θέμα των διαπραγματεύσεων, το παρασκήνιο με την αποπομπή Βαρουφάκη και άλλα τέτοια πολύ ωραία, που θα δώσουν τροφή στα μέσα ενημέρωσής για πολλές ημέρες.
Στο ερώτημα γιατί η πρώην πρόεδρος της Βουλής βγάζει αυτή τη χολή για τον Αλέξη Τσίπρα και τους πρώην συντρόφους της, η απάντηση που δίνεται είναι, ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει εξοργιστεί από το γεγονός ότι το Μάξιμου από την επομένη των εκλογών έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο για την πολιτική απαξίωση της. Αυτό δεν το συγχωρεί στο Πρωθυπουργό, λέει το περιβάλλον της.
Το μεγάλο πολιτικό κτύπημα, όμως από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα θα έλθει, αν κάνει πράξη την απειλή της για δημιουργία αυτόνομης πολιτικής κίνησης, εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές επι το αναλογικότερο στον εκλογικό νόμο, που επεξεργάζεται το υπουργείο Εσωτερικών.
Πολλοί πιστεύουν ότι η πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα να είναι κάτω από την πολιτική ομπρέλα του κ. Λαφαζάνη και θα κάνει το μεγάλο άλμα.
Αν θα είναι και αυτό στο κενό, ο χρόνος θα δείξει.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments