Μητσοτάκης: Άδικο το ασφαλιστικό. Στέλνει τον λογαριασμό στις επόμενες γενιές

Μητσοτάκης: Άδικο το ασφαλιστικό. Στέλνει τον  λογαριασμό στις επόμενες γενιές

Το οξύμωρο της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, ο αρχηγός της Κεντροδεξιάς παράταξης να επισκέπτεται το προεδρείο της ΓΣΕΕ στα γραφεία της και ο Πρωθυπουργός μιας Αριστερής κυβέρνησης να αρνείται επί έναν χρόνο να ανοίξει διάλογο μαζί της, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση μιάμιση ώρας που είχε στα γραφεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος.
«Να προωθήσετε τη θέση της απόσυρσης του νομοσχεδίου που έχετε διατυπώσει και η κυβέρνηση να έρθει να κάνει εκτεταμένο διάλογο», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος στον κ. Μητσοτάκη, προσθέτοντας ότι «Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο, είναι μία δημοσιονομική διευθέτηση που δεν δίνει λύση στο μείζον θέμα της κοινωνικής ασφάλισης». Ο «λογαριασμός» των 1,8 δισ. ευρώ για το ασφαλιστικό είναι προϊόν της καταστροφικής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι το νομοσχέδιο είναι μία άδικη πρόταση που «στέλνει τον λογαριασμό στις επόμενες γενιές.
«Το ασφαλιστικό δεν θα λυθεί αν η χώρα δεν μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Ζητήσαμε την απόσυρση του νομοσχεδίου που είναι προβληματικό. Η κυβέρνηση επιτέλους να σοβαρευτεί», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments