Ανήσυχη η Γεννηματά για τη πορεία της Ελλάδας. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες

Ανήσυχη η Γεννηματά για τη πορεία της Ελλάδας. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες

Έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες για να σώσει τη χώρα από την καταστροφή δηλώνει ότι είναι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φωφή Γεννηματα.

Μιλώντας στο Real Fm η Φώφη Γεννηματά περιέγραψε μια ζοφερή κατάσταση: «Η αξιολόγηση “καρκινοβατεί”. Το ΔΝΤ συνεχίζει να ζητά νέα μέτρα. Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πει ότι όλα θα πάνε καλά και τίποτα δεν συμβαίνει. Το καραβάνι του κ. Τσίπρα προχωρά, αλλά δυστυχώς μόνο του σε μια έρημο. Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάθε μέρα που περνά απομονώνεται η χώρα. Πραγματικά ανησυχώ» είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν αποκάλυψε τα σχέδια της, ωστόσο φημολογείται ότι οι πρωτοβουλίες της αφορούν σε σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Όπως ανέφερε η κυρία Γεννηματά «οι εκλογές δεν είναι λύση για τη χώρα». Μάλιστα δήλωσε έκπληκτη όταν άκουσε τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι “ή προχωράς μόνος σου ή πηγαίνουμε σε εκλογές”. «Αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι πώς θα υπάρχει μια κινητοποίηση των δημιουργικών, παραγωγικών δυνάμεων στη χώρα».

Ερωτηθείσα αν μπορεί να σχηματιστεί μία κυβέρνηση από αυτήν τη Βουλή, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απάντησε: «Θεωρώ ότι αυτή η Βουλή θα πρέπει να δώσει λύση. Θα πρέπει να υπάρχει ομοψυχία, ένα σχέδιο για το πώς Ελλάδα δεν θα απομονωθεί, πώς δεν θα αμφισβητηθούν κυριαρχικά δικαιώματα, πώς θα πάρει μπροστά η οικονομία που φαίνεται να βυθίζεται διαρκώς, πώς θα κερδίσει αξιοπιστία. Η Ελλάδα, πριν από λίγα χρόνια, ήταν πρωταγωνίστρια στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια και σήμερα έχουμε αποφάσεις άλλων χωρών που ζητούν τη δική μας απομόνωση».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments