Μητσοτάκης: Όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει

Μητσοτάκης: Όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει

Σε ετοιμότητα ζήτησε να είναι όλα τα κομματικά στελέχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί όπως είπε, μιλώντας στην κοπή πίττας της κομματικής οργάνωσης Βρυξελλών, κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ πάντως εξέφρασε τη βεβαιότητα του για νίκη της ΝΔ στις εκλογές. « Δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, δεν εξαρτάται από εμάς, όμως όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, η ΝΔ θα τις κερδίσει», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ήδη υπάρχει αλλαγή του δημοσκοπικού χάρτη σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε πριν από μερικούς μήνες”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πάντως παρά την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση τόνισε πώς αν αυτή κινηθεί στη σωστή κατεύθυνση σε κάποια θέματα το κόμμα του θα την στηρίξει και ως παράδειγμα ανέφερε το προσφυγικό όπου παρά τα λάθη τις τελευταίες ημέρες διαμορφώνονται προϋποθέσεις για εθνική γραμμή:
“Αν η κυβέρνηση κινηθεί σε κάποια θέματα στην σωστή κατεύθυνση, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να την στηρίξουμε”, δήλωσε και ανέφερε ότι η κυβέρνηση έστω και με καθυστέρηση κινείται προς την σωστή κατεύθυνση στο πρσφυγικό έχοντας εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. Στο προσφυγικό, συνέχισε, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για διαμόρφωση εθνικής γραμμής, και πρόσθεσε:

“Δεν ξέρω αν θα αποδώσει γιατί και στην Ευρώπη αναπτύσσονται λαϊκιστικές φωνές και υπάρχουν χώρες που προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους”.

 

 

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments