«”Κρίσεις – σφαγείο΄΄ για τους ικανούς στην Ελληνική Αστυνομία»

«”Κρίσεις – σφαγείο΄΄ για τους ικανούς στην Ελληνική Αστυνομία»

Να ανακαλέσει τις κρίσεις των αξιωματικών στην ΕΛΑΣ, ζητάει η ΝΔ, η οποία μέσω του Συντονιστή Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Δράμας, κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, χαρακτηρίζει τις κρίσεις “σφαγείο” και “μαύρη σελίδα” για την ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας”

Η δήλωση Κυριαζίδη έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε, σήμερα, η αριστοτεχνικά ενορχηστρωμένη από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρηση “κρίσεις – σφαγείο” στην Ελληνική Αστυνομία. Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, καρατομήσεις και εξοστρακισμοί αξίων ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, δυστυχώς, επιβεβαιώνουν τους φόβους και την αγωνία που εδώ και καιρό εκφράστηκαν δημόσια από τη Νέα Δημοκρατία για το προδιαγεγραμμένο ανοσιούργημα στο οποίο επιδόθηκε τελικά η Κυβέρνηση.

Παρακάμφθηκε κάθε έννοια αξιοκρατίας και αντικειμενικότητας. Η κυβέρνηση “ξήλωσε”, παρόπλισε και αποστράτευσε εξαίρετους, επιτυχημένους και με τεράστια προσφορά αξιωματικούς, όπως τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλη Σφακιανάκη και τον τέως Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κ. Σταυρόπουλο, σκανδαλίζοντας έντονα την κοινωνία. Πριν καλά – καλά αναλάβουν τα καθήκοντά τους και κλείσουν ένα έτος θητεία, απομακρύνθηκαν σχεδόν οι μισοί ταξίαρχοι και αστυνομικοί διευθυντές.

Αυτή η πρωτοφανής και προκλητική συμπεριφορά της Κυβέρνησης είναι απολύτως καταδικαστέα, από όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Καλούμε την Κυβέρνηση, έστω και την υστάτη στιγμή, να ανακαλέσει αυτές τις απαράδεκτες αποφάσεις».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments