Θρηνεί η γειτονιά του Παντελίδη – Το περίεργο παιχνίδι της μοίρας

Θρηνεί η γειτονιά του Παντελίδη – Το περίεργο παιχνίδι της μοίρας

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του νεαρού τραγουδιστή αποτίνουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους άνθρωπο αφήνοντας λίγα λουλούδια στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος, κοντά στην πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης.

Αρκετοί είναι και εκείνοι που πήγαν έξω από το σπίτι του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία.
Οι γείτονες, με δάκρυα στα μάτια, κάνουν λόγο για το «καλύτερο παιδί», το οποίο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» έτσι ξαφνικά. «Δεν είχε καβαλήσει το καλάμι… Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Ερχόταν συνέχεια στους γονείς του. Ήμασταν φίλοι με τους γονείς του… Ένα παιδί προσγειωμένο…», ανάφερε ένας γείτονας του.

Πώς συνέβη το δυστύχημα
Ο τραγουδιστής οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα ένα τζιπ, το οποίο δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητό με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο τσιμεντένιο στηθαίο και να κόψει τις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να τραυματιστεί θανάσιμα. Ηταν μάλιστα τόσο σφοδρή η σύγκρουση που η Πυροσβεστική χρειάστηκε μια περίπου ώρα να απεγκλωβίσει τον τραγουδιστή και τις δύο νεαρές κοπέλες που τον συνόδευαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός καλλιτέχνηςς δεν γνώριζε καλά το μαύρο τζιπ, το οποίο ανήκε στο όνομα Α.Ε Αντώνης Πασχαλίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Αντώνη Ρέμου και θα το αγόραζε.

Το περίεργο παιχνίδι της τύχης είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε αφήσει το δικό του σπορ αυτοκίνητο σε μάντρα αυτοκινήτων προς πώληση.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments