Μπαλαούρας: Δυστυχώς ηττηθήκαμε

Μπαλαούρας: Δυστυχώς ηττηθήκαμε

Μπροστά στον κίνδυνο του προπηλακισμού τους από τους ψηφοφόρους, ένας – ένας βουλευτές του κυβερνώντος συνασπισμού, παραδέχονται ότι η κυβέρνηση χάνει το παιχνίδι και η πολιτική της απέχει από όσα είχε υποσχεθεί.

«Ηττηθήκαμε και μας στρίμωξαν», παραδέχθηκε την Παρασκευή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, αναφερόμενος στην εξάμηνη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μπαλαούρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν κοροϊδέψαμε κανέναν, δεν είπαμε ψέματα, αλλά αναγκαστήκαμε να κάνουμε δυστυχώς μια αλλαγή στη στρατηγική μας». «Δεν μας βγήκε η εξάμηνη, σκληρή διαπραγμάτευση, ηττηθήκαμε και μας στρίμωξαν» παρατήρησε.

«Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία δουλειά με το προσφυγικό γιατί είναι μια πολεμική μηχανή» τόνισε εξάλλου ο Μάκης Μπαλαούρας.

«Η κυβέρνηση, στριμωγμένη στον τοίχο, αναγκάστηκε να δεχθεί την παρέμβαση του ΝΑΤΟ, που συμφωνήθηκε ανάμεσα σε Μέρκελ – Ερντογάν», ανέφερε Μπαλαούρας. «Η στρατηγική μας απέναντι στο ΝΑΤΟ δεν άλλαξε, αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε λόγω των πιεστικών συγκυριών» υποστήριξε.

«Κάνουμε υποχωρήσεις όχι μόνο στο ΝΑΤΟ, αλλά και σε ζητήματα οικονομικής πολιτικής» παραδέχθηκε ο Μάκης Μπαλαούρας, συμπλήρωσε όμως πως «δεν κοροϊδέψαμε κανέναν, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε στρατηγική».

Σύμφωνα με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «το “κλειδί” για την επίλυση του προσφυγικού βρίσκεται στα χέρια της Τουρκίας».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments