Γ. Τσίπρας VS Aλ. Τσίπρα

Γ. Τσίπρας VS  Aλ. Τσίπρα

Είναι κάποια κτυπήματα που πονάνε περισσότερο, όταν γίνονται από πρόσωπα, που υποτίθεται ότι είναι της απολύτου εμπιστοσύνης και ευεργετηθέντα.

Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο εξάδελφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος ομολόγησε ότι άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Αυτά που λέγαμε τον Γενάρη του ’15 είναι διαφορετικά από αυτά που αναγκαστήκαμε να κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Μega.

Η δηλητηριώδης αυτή αιχμή έχει πολλαπλασιαστική αξία, καθώς έγινε από το γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών και όποιος δεν έχει κοντή μνήμη θυμάται ότι ο κ. Γ. Τσίπρας τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση, μετα από παρέμβαση του Μαξίμου. Όπως καταλαβαίνετε μόλις πληροφορήθηκαν τα νέα στο Μαξίμου έγινε χαμός. Όχι, και από το ξάδελφο, πάει πολύ.

Η συγκεκριμένη αναφορά, όμως του γενικού γραμματέα του υπ. Εξωτερικών έρχεται και προστίθεται σε αυτό που είπε ο κ. Σγουρίδης για παραπλάνηση των αγροτών από τον Αλέξη Τσίπρα και δημιουργεί πολιτικό θέμα.
Μάλλον άρχισε η κατεδάφιση της κυβέρνησης.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο κ. Γ. Τσίπρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν και αυτό οφείλεται στον μιντιακό πόλεμο που είναι σε εξέλιξη κατά της κυβέρνησης.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments