Δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα: Τεράστιες οι ευθύνες του υπ. Δικαιοσύνης για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα: Τεράστιες οι ευθύνες του υπ. Δικαιοσύνης για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Καταπέλτης ενάντια στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, στον Αρειο Πάγο και στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών είναι ο δικηγόρος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Μαραγκός κατηγορώντας τους για λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στην αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά.

«Η απόφαση δεν είναι πρωτοφανής. Οπως εξελίχθηκε ήταν αναμενόμενη, διότι υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην πολιτική ηγεσία της Δικαιοσύνη, στον Αρειο Πάγο και τελευταίος έρχεται ο δικηγορικός σύλλογος, ο οποίος επί δύο μήνες δεν χορηγούσε άδειες να πάμε να δικάσουμε την υπόθεση και έμεναν στην αποχή των δικηγόρων παράλογα και χωρίς καμία λογική», τόνισε ο Γιώργος Μαραγκός, μιλώντας στο Mega.

«Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά», υπογράμμισε ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία υπόθεση που εκκρεμεί 30 μήνες, συμπληρώνοντας ότι έπρεπε όσοι έχουν την ευθύνη της Δικαιοσύνης να προβλέψουν να γίνει η δίκη μέσα σε αυτό το διάστημα.

«Ο κ. Ρουπακιάς κατέστη δήθεν κρατούμενος πολυτελείας εντός της οικίας του, κατά το βούλευμα. Από εδώ και πέρα η υπόθεση θα εκφυλίζεται όπως έχει εκφυλιστεί μέχρι σήμερα», τόνισε ακόμη, αναφέροντας ότι σε αυτό το στάδιο έχουν εξεταστεί 15-17 μάρτυρες, από τους συνολικά περίπου 140.

Ο κ. Μαραγκός επεσήμανε ότι η υπόθεση της ανθρωποκτονίας θα είχε λήξει και ο κατά δήλωσή του δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς θα ήταν τώρα φυλακή, αν η κατηγορία αυτή δεν είχε ενωθεί με εκείνη της εγκληματικής οργάνωσης.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments