Ο Θεοχάρης αποδομεί τον Θεοδωράκη- Θέλει συνεργασία με τη ΝΔ

Ο Θεοχάρης αποδομεί τον Θεοδωράκη- Θέλει συνεργασία με τη ΝΔ

Συνεργασία με τη ΝΔ θέλει ο βουλευτής Β Αθηνών της Ν.Δ κ. Χάρης Θεοχάρης ο οποίος παράλληλα με συνέντευξη του, ασκεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο του κόμματος κ. Στ. Θεοδωράκη, για τις επιλογές του και την πολιτική του.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο κ. Χάρης Θεοχάρης, χαρακτήρισε υπεύθυνο για την καθοδική πορεία του κόμματος τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ παράλληλα εκφράζει την άποψη πως το Κόμμα ολοκλήρωσε την αυτόνομη πορεία του κι ότι πρέπει να ενταχθεί σε έναν σχηματισμό του Κεντρώου χώρου.

«Η προοπτική αυτόνομης πορείας γύρω από την οποία συστρατευτήκαμε όλοι δεν υφίσταται πια. Το Ποτάμι δεν μπορεί πλέον να δυναμώσει περεταίρω και να κινηθεί μόνο του». Την ίδια στιγμή προαναγγέλλει την μετεκλογική συνεργασία του «μόνο με τις δυνάμεις του εξορθολογισμού, που εκφράζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο εν λόγω βουλευτής αποδημεί τον κ. Θεοδωράκη και όπως επισημαίνουν στελέχη του κόμματος, δεν αποκλείεσαι στο επικείμενο συνέδριο να τεθεί και θέμα ηγεσίας.

Σημειώνεται ότι κατά του κ. Θεοδωράκης είχε εξαπολύσει και ο κ. Λυκούδης κατηγορώντας τον ότι το κόμμα δεν έχει σαφή πολιτικό προσανατολισμό.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments