Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών καταγγέλουν τον αποκλεισμό από το Μαξίμου

Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών καταγγέλουν τον αποκλεισμό από το Μαξίμου

Η εκλεγμένη από τους εκπροσώπους των μπλόκων πενταμελής επιτροπή της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, που δεν έγινε δεκτή στο σύνολο της στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, καταγγέλουν τον αποκλεισμό.
Ο Χρήστος Γκόντιας μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων αναφέρει: «Καταγγγέλουμε την σημερινή συνάντηση που γίνεται με τον Πρωθυπουργό γιατί παράφορα παραβιάζονται τα δημοκρατικά μας δικαιώματα.

Είναι πρωτοφανές για εμάς μια πενταμελή επιτροπή εκλεγμένη από τα μπλόκα μας και εκλεγμένη με πάρα πολύ κόπο και δυσκολία να μην μπορέσει να παραστεί σήμερα αντιπροσωπευτικά, γεωγραφικά αλλά και κλαδικά σήμερα στον Πρωθυπουργό. Αυτό το περιμέναμε από άλλα καθεστώτα, όχι από αυτά.

Δεν θα παραστούμε στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό εφόσον δεν μπαίνουν μέσα τα άτομα τα οποία εμείς εκλέξαμε με δημοκρατικές διαδικασίες από τα μπλόκα μας.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται, συνεχίζεται το πρόγραμμά μας θα συναντηθούμε με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων στους οποίους δεν υπάρχει επιλογή στο ποιοι θα πάνε και ποιοι όχι, μας δέχονται έτσι όπως είμαστε και με τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει εμείς.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγρότες που είναι αυτή τη στιγμή μέσα και συνεδριάζουν, είθε τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα γιατί δεν θα είναι μόνο για αυτούς θα είναι για όλη την ελληνική αγροτιά».

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments