Φλερτάρουν με Ποτάμι Κυριάκος και Φώφη

Φλερτάρουν με Ποτάμι Κυριάκος και Φώφη

Άνοιγμα για συνεργασία στο Ποτάμι αναμένεται να κάνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυρία Φώφη Γεννηματά οι οποίοι αποδέχτηκαν τις προσκλήσεις του κόμματος για να μιλήσουν προς τους συνέδρους.
Δύο ομιλίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς στο κόμμα του κ. Θεοδωράκη υπάρχουν δυο γραμμές όσον αφορά τη μελλοντική πορεία του κόμματος. Η μία εκφράζεται από τον κ. Θεοχάρη ο οποίος επιθυμεί προσέγγιση με τη ΝΔ και η άλλη από τον κ. Θεοδωράκη ο οποίος λοξοκοιτά προς την κεντροαριστερά, εφόσον διαμορφωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα μιλήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου απευθυνόμενοι προς τους συνέδρους και δίνοντας, ο καθένας για λογαριασμό του, το στίγμα των προθέσεων τους για τις σχέσεις με το κόμμα του κ. Θεοδωράκη.
Σημειώνεται ότι από πολλές πλευρές το Συνέδριο του Ποταμιού και οι αποφάσεις που θα λάβει εκτιμάται ότι θα αποδειχθούν καθοριστικές για τις πολιτικές εξελίξεις του προσεχούς διαστήματος και κυρίως για τη συγκρότηση ή μη του τρίτου πόλου στον χώρο του Κέντρου.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments