Nέα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Nέα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Οι δύο νέες συσκευές Android της Samsung έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα Galaxy S6, διαθέτουν ωστόσο ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι η υποδοχή για εξωτερική κάρτα microSD και η ειδική αδιάβροχη επικάλυψη που καθιστά τα τηλέφωνα ανθεκτικά στο νερό.

Το Galaxy S7 διαθέτει επίπεδη οθόνη 5,1 ιντσών και το S7 Edge 5,5 ιντσών, ενώ χρησιμοποιούν την έκδοση 6.0 του Android Marshmallow. Οι συσκευές διαθέτουν μνήμη RAM 4GB για καλύτερη απόδοση, αλλά και σύστημα ψύξης ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του επεξεργαστή. Βελτιωμένη επίσης είναι και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των δύο νέων Galaxy. Επιπλέον η Samsung έχει ενσωματώσει ειδικά εργαλεία για την εξοικονόμηση ενέργειας όταν ο χρήστης παίζει παιχνίδια.

Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό που διαθέτουν τα S7 και S7 Edge είναι η μόνιμη εμφάνιση της ώρας και της ημερομηνίας στην AMOLED οθόνη, κάτι που όπως υποστηρίζει η Samsung καταναλώνει μόλις 1% της μπαταρίας ανά ώρα. Τα νέα κινητά τηλέφωνα της Samsung είναι επίσης εξοπλισμένα με λεπτότερη κάμερα 12Mpixels, η οποία διαθέτει καινοτόμο σύστημα που επιτρέπει να εισέρχεται περισσότερο φως μέσα στον αισθητήρα, κάτι που εξασφαλίζει τη λήψη καθαρών φωτογραφιών με λιγοστό φωτισμό.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments