Ανησυχεί η Ν.Δ για τις εξελίξεις στο προσφυγικό

Ανησυχεί η Ν.Δ για τις εξελίξεις στο προσφυγικό

Με μοναδικό θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της συντονιστικής ομάδας εργασίας του κοινοβουλευτικού έργου της Ν.Δ.

Η συνεδρίαση του οργάνου πραγματοποιήθηκε στη Βουλή στις 12.00 υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη και είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ για το θέμα της συζήτησης, είπε τα εξής:

«Μόνο αντικείμενο της συζήτησης ήταν το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Συζητήθηκαν σε βάθος όλες οι πτυχές και οι διαστάσεις της δραματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το προσφυγικό-μεταναστευτικό».

Κατά τη συνεδρίαση επισημάνθηκε ότι μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις με τις μονομερείς ενέργειες της Αυστρίας η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία απέραντη “αποθήκη ψυχών” και τίθεται υπό αμφισβήτηση η κοινή απόφαση της Ευρώπης για αναλογική κατανομή των προσφύγων σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη Ν.Δ ζητούν ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του θέματος, ενώ θετικά αντιμετωπίζεται το ενδεχόμενο της σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments