Απάνθρωπες συμπεριφορές έχουσες την μορφή του χοίρου

Απάνθρωπες συμπεριφορές έχουσες την μορφή του χοίρου

Το ότι για τους μουσουλμάνους το χοιρινό κρέας αποτελεί απαγορευμένη τροφή είναι γνωστό σε όλους. Το ότι αποτελεί ταμπού ακόμα και η περιοχή που μπορεί να έχει τρέξει αίμα γουρουνιού, φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες που κρέμασαν μια κομμένη κεφαλή χοίρου στον φράχτη του hotspot στο Σχιστό.

Οι δράστες εκτός από το κεφάλι του άτυχου ζώου κρέμασαν και ένα σταυρό καθώς και ένα χαρτόνι που έγραφε σε άπταιστα ελληνικά (;): «Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη την υπέρμαχο στρατηγό, την προστάτιδα του γένους των Ελλήνων». Πιο άστοχη κίνηση δεν γινόταν να κάνουν φυσικά οι άγνωστοι για πολλούς λόγους. Πρώτον οι πρόσφυγες δεν μιλούν, πόσο μάλλον δεν διαβάζουν ελληνικά. Δεύτερον με την πείνα που έχουν πιο πιθανό είναι να βράσουν την κεφαλή και να την φάνε, καθότι οι Σύριοι ειδικά, δεν ανήκουν στους φανατικούς μουσουλμάνους.

Τρίτον, αν υπάρχουν τζιχαντιστές ανάμεσά τους, το πολύ πολύ να μας στοχοποιήσουν και να μας βάλουν καμιά βόμβα. Το παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί σε χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης δεν αποτελούν δικαιολογία για την εν λόγω πράξη ειδικά στις τεταμένες στιγμές που ζει η χώρα.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments