Στα “χαρακώματα” για άλλη μια φορά Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ

Στα “χαρακώματα” για άλλη μια φορά Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ

Στα χαρακώματα βρέθηκαν για άλλη μια φορά κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Αφορμή το παιχνίδι της κυβέρνησης με τη λίστα Μπόργιανς.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν πήγε στη συζήτηση στη Βουλή, κίνηση ενδεικτική της δυσαρέσκειας του για τη συνολική στάση που ακολουθεί ο κ. Τσίπρας τις τελευταίες ημέρες. Την ίδια στιγμή στενοί συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη τόνιζαν ότι σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε πρωτοβουλίες που ενόχλησαν τον Πρωθυπουργό.
Αργά το βράδυ η Ν.Δ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται θλιβερά κατώτερος των περιστάσεων.

Την ώρα, που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, επιλέγει για μία ακόμη φορά το δρόμο του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας.

Και όλα αυτά, ενώ μόλις σήμερα το πρωί ζητούσε συνεννόηση από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Επιτίθεται ανοίκεια εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος αναλαμβάνει εδώ και ένα μήνα συνεχείς πρωτοβουλίες, εντός και εκτός Ελλάδας, ενίσχυσης της χώρας απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού.

Από τη μία ζητά συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει.

Είναι ο Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ της πολιτικής.

Αποκορύφωμα της απαράδεκτης αυτής στάσης του είναι ότι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεών του μια επιστολή η οποία λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε.

Έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments