Δηλητηριώδη σχόλια από Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα-Παππά

Δηλητηριώδη σχόλια από Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα-Παππά

Τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά εμπλέκει ευθέως στην υπόθεση του κυκλώματος με πρωταγωνιστές δημοσιογράφους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μέσω αναρτήσεων στο Twitter. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χωρίς να μασάει τα λόγια της δείχνει Μαξίμου καθαρά, κάνοντας το θέμα αμιγώς πολιτικό.

Στις αποκαλύψεις από τον κοριό της ΕΥΠ, οι εκβιαστές δημοσιογράφοι επικαλούνται τη γνωριμία τους με τον «Αρχιμανδρίτη» Νίκο Παππά, τον οποίο κατονομάζουν, και τον «Πατριάρχη Αλέξιο».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πιστεύει ότι «Πατριάρχης Αλέξιος», τον οποίο επικαλούνται οι εκβιαστές δημοσιογράφοι για να πιέσουν και να πάρουν διαφημιστικά πακέτα έναντι θετικών δημοσιευμάτων για την κυβέρνηση, είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η αποκάλυψη κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει Τσίπρα και Παππά», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Μετά τις αποκαλύψεις αυτών των συνεννοήσεων οι Τσίπρας, Παππάς, Μπενίσης, Σπίρτζης πρέπει να δώσουν εξηγήσεις διότι αποκαλύπτεται μια μαφία που λυμαίνεται κ διαμοιράζει εξουσία, δημόσιο χρήμα, ενημέρωση, με συμμετοχή συγκεκριμένων».

«Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντί να χειροκροτούν “αρχιμανδρίτη” Παππά και “πατριάρχη” Τσίπρα έπρεπε να ζητούν απαντήσεις», ήταν το τελευταίο tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments