Καμμένος: Το ΝΑΤΟ εποπτεύει και τα Δωδεκάνησα- Περιπολίες από 2.30 πμ

Καμμένος: Το ΝΑΤΟ εποπτεύει και τα Δωδεκάνησα- Περιπολίες από 2.30 πμ

Από τις 2.30 τα ξημερώματα τα σκάφη του ΝΑΤΟ περιπολούν στο Αιγαίο και στις επιχειρήσεις τους περιλαμβάνουν και τα Δωδεκάνησα, είπε σε συνέντευξή του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, διευκρινίζοντας ότι οι πρόσφυγες που διασώζονται θα επαναπροωθούνται στην Τουρκία ακόμα και αν εντοπιστούν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

«Η Συμφωνία με το ΝΑΤΟ έχει κλείσει και ήδη από τις 2.30 τα ξημερώματα πλοία της Συμμαχίας πλέουν προς την ελληνική ακτογραμμή για να διασφαλίσουν ότι όποιος εντοπίζεται εντός των ελληνικών ή τουρκικών χωρικών υδάτων θα επιστρέφει στην Τουρκία» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αναφερόμενος στις φήμες περί εξαίρεσης των Δωδεκανήσων από την επίμαχη συμφωνία, ο κ. Καμμένος ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας ότι η συμφωνία περιλαμβάνει ολόκληρο το Αιγαίο:

«Ισχύει για όλο το Αιγαίο. Ισχύει από την Κάλυμνο έως την Κω, το Αγαθονήσι, ισχύει για όλο το Αιγαίο. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε για τη Ρόδο», είπε ο κ. Καμμένος, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, στην οποία εμφανίστηκαν αυτές οι πληροφορίες.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments