Λεβέντης διπλής όψεως. Συγκαταβατικός στον Πρόεδρο. Κριτική εναντίον του αλλά μόνο στο ραδιόφωνο

Λεβέντης διπλής όψεως. Συγκαταβατικός στον Πρόεδρο. Κριτική εναντίον του αλλά μόνο στο ραδιόφωνο

Μετά από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρωθυπουργό, ήρθε «η ώρα Λεβέντη» για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Μπροστά του στο Προεδρικό Μέγαρο υπήρξε πολιτικά ανήσυχος αλλά συγκαταβατικός και με σεβασμό στο Θεσμό. Νωρίτερα, όμως, του είχε ασκήσει αυστηρή κριτική που παρέμεινε μόνο στα ηχητικά κύματα του ραδιοφώνου. Δεν την επανέλαβε ούτε μπροστά στον Πρόεδρο ούτε στις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή τους.

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος του εξέφρασε την ανησυχία του για τη χώρα.

«Η κυβέρνηση διαψεύδεται πολύ γρήγορα σε πολλά από αυτά που επιδιώκει» ανέφερε ο κ. Λεβέντης για να προσθέσει: «Όλα αυτά, με έκαναν να ζητήσω συνάντηση μαζί σας. Στην Ένωση Κεντρώων πάντα ενεργούμε, όχι για το κόμμα αλλά για τον τόπο».

«Με χαρά θα ακούσω τις απόψεις σας» δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υποδεχόμενος τον κ. Λεβέντη.

«Είναι η πρώτη φορά που τα λέμε κατ΄ιδίαν. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές η άποψη των πολιτικών αρχηγών των δημοκρατικών κομμάτων, μου είναι πάντα χρήσιμη» πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο κατόπιν αιτήματος του κ. Λεβέντη.

Βασίλης Λεβέντης: Ο Παυλόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι υπάλληλος του Τσίπρα

«Ο Παυλόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι υπάλληλος του Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε νωρίτερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με τις αντιδράσεις του απέναντι στα καυτά θέματα, πολιτικά και κοινωνικά που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε ότι η σχέση του Αλέξη Τσίπρα και του Προκόπη Παυλόπουλου έχει ξεπεράσει τα όρια και ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο που υπηρετεί το ρόλο του.

“Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση… Θα ζητήσω από τον Παυλόπουλο πρωτοβουλία για οικουμενική ” δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης και συμπλήρωσε η κατάσταση επιβάλλει να πάρει πρωτοβουλίες ο Πρόεδρος.

Εξέφρασε την ανησυχία τους για τις εξελίξεις σε προσφυγικό αλλά και οικονομία και σχολιάζοντας τις αντιδράσεις σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι “ο λόγος που τρώνε ξύλο είναι ότι είπαν ψέματα στους αγρότες. Έκρυψαν τις προθέσεις τους” κατέληξε.

Χαρακτήρισε βιαστική λόγω αλαζονείας την δήλωση Μητσοτάκη ότι προτιμά εκλογές αντί οικουμενικής καθώς η προσφυγή στις κάλπες θα έχουν καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία και υποστήριξε ότι οι ξένοι θέλουν πολιτική σταθερότητα για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα. Δεν αναφέρθηκε όμως σε ποιες επενδύσεις, με ποιους όρους κι αν αυτές αφορούν σε συγκεκριμένες ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων και ακινήτων.

Πηγή: NonPaper News.gr

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments