«Άνθρακες ο θησαυρός» για το pay roll του Μαυρίκου από τη ΝΔ-Επρόκειτο για… τιμολόγιο!!!

«Άνθρακες ο θησαυρός» για το pay roll του Μαυρίκου από τη ΝΔ-Επρόκειτο για… τιμολόγιο!!!

Η περίφημη υπόθεση του pay roll του Μαυρίκου που αποκάλυψε η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατά τη ΝΔ δεν είναι παρά ένα απλήρωτο τιμολόγιο από το 2010!!!

Ωστόσο, με αφορμή το μπαράζ επιθέσεων που δέχθηκε η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα αυτό η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:

«Την ώρα που η χώρα καταστρέφεται, στην αρχή με κλειστές τράπεζες και τώρα με κλειστά σύνορα, όλοι οι Έλληνες περιμένουν την απολογία της μοιραίας παρέας εξουσίας και του μοιραίου πρωθυπουργού κ. Τσίπρα», σημειώνει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Για τις δραματικές εξελίξεις στο προσφυγικό, τη νεκρή οικονομία, τον πρωτοφανή αυταρχισμό και το σκληρό κομματικό Κράτος».

«Αυτά τα μεγάλα και σοβαρά απασχολούν σήμερα τους Έλληνες. Όχι κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο του 2010. Πέραν τούτου ουδέν», καταλήγει.

Χωρίς να αμφισβητεί κανείς τα όσα λέει η ΝΔ, καλό είναι να δώσει στη δημοσιότητα και το τιμολόγιο, μια και το ερώτημα τι ακριβώς εργασίες ή υπηρεσίες είχε προσφέρει ο κ. Μαυρίκος στη ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά και έπρεπε να πληρωθεί, εξακολουθεί να υπάρχει, εκτός βέβαια αν επρόκειτο για διαφημιστική καταχώριση… Αλλά και πάλι πρέπει να υπάρξουν πλήρεις εξηγήσεις.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments