Προ των πυλών το ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Προ των πυλών το ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Μετά το έξυπνο κινητό, τώρα άλλη μια τεχνολογική εφαρμογή αναμένεται να βελτιώσει την καθημερινότητά μας. Ο λόγος για το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο θα κάνει όλες μας τις συναλλαγές, παιχνίδι.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό εργαλείο πληρωμών, το οποίο συμπληρωματικά με τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε αβίαστα και με ασφάλεια όλες μας συναλλαγές.

Η επιβολή των capital controls συνέβαλε σημαντικά στην υιοθέτηση της χρήσης «πλαστικού χρήματος» και στην Ελλάδα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς.

Ενδεικτικά, περισσότερα από 80.000 μηχανάκια αποδοχής καρτών, χρεωστικών και πιστωτικών, έχουν προστεθεί στην ελληνική αγορά, στη διάρκεια των τελευταίων οκτώ μηνών, με τον αριθμό τους πλέον να αγγίζει τις 240.000.

Σύμφωνα με στελέχη των τραπεζών, μέχρι το τέλος του 2016 αναμένεται η προσθήκη ακόμη 80.000 μηχανημάτων POS από τους επαγγελματίες, ενώ στη χώρα μας αυτή την στιγμή υφίστανται περισσότερες από 11,5 εκατ. χρεωστικές κάρτες και 3 εκατ. πιστωτικές.

 

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments