Βαρύς ο πέλεκυς για όσους δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας τη διετία 2011-2012

Βαρύς ο πέλεκυς για όσους δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας τη διετία 2011-2012

Βαρύ πρόστιμο επιφυλάσσει το υπουργείο Οικονομικών για όσους δεν πλήρωσαν τη διετία 2011-12 τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους, χωρίς να τα έχουν θέσει σε ακινησία.

Σύμφωνα με τα Νέα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχουν αρχίσει να διασταυρώνουν τα στοιχεία για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας κανονικά με το σύνολο των υπόχρεων, αντιπαραβάλλοντας και τον κατάλογο των καταθέσεων πινακίδων ξεχωριστά για το 2011 και το 2012.

Από τη διασταύρωση αυτή θα προκύψουν εκείνοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων, οι οποίοι παρότι όφειλαν, δεν κατέβαλαν το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας. Έτσι τώρα θα κληθούν να πληρώσουν το αντίτιμο αυτό εις διπλούν.

Τις επόμενες ημέρες η διασταύρωση στοιχείων για όσους δεν πλήρωσαν τέλη το τρέχον έτος

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και η αντίστοιχη διασταύρωση στοιχείωνγια όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος.

Επισημαίνει ότι φέτος στις Εφορίες όλης της χώρας κατατέθηκαν περισσότερες από 100.000 πινακίδες κυκλοφορίας. Από τους συγκεκριμένους πολίτες το κράτος έχει χάσει δημόσια έσοδα τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments