Σε Πάρκο Τρίτση και Ελληνικό τα δύο νέα hotspot

Σε Πάρκο Τρίτση και Ελληνικό τα δύο νέα hotspot

Nέοι χώροι πρόχειρης φιλοξενίας στήνονται στο γήπεδο μπέιζμπολ στο Ελληνικό, αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο του Ιλίου, μια και η κατάσταση με τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες στη Αττική είναι εκτός ελέγχου.

Μετά το άνοιγμα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και τη δημιουργία καταυλισμού με σκηνές στο γήπεδο του μπέιζμπολ, ένας ακόμα δημόσιος χώρος θα μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Πρόκειται για μια τοποθεσία στο νότιο μέρος του πάρκου Τρίτση, στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων στο δήμο Ιλίου.

Ενδεικτικό της εκρηκτικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μουζάλας ενημέρωσε μόλις το Σάββατο τις δημοτικές αρχές στον Ιλίον για τη δημιουργία προσωρινού καταυλισμού στο πάρκο Τρίτση, ο οποίος αναμένεται να φιλοξενήσει 1.000 πρόσφυγες.

Εκτός από τις σκηνές, στο σημείο που έχει αναλάβει να στήσει ο στρατός θα τοποθετηθούν τουαλέτες, μαγειρεία, ιατρεία και χώροι διοικητικής υποστήριξης.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.