Κοτζιάς: Η Αυστρία «Δούρειος Ίππος» για την ανατροπή της Μέρκελ

Κοτζιάς: Η Αυστρία «Δούρειος Ίππος» για την ανατροπή της Μέρκελ

Βαρύτατη καταγγελία του Έλληνα Υπ. Εξωτερικών ότι η Αυστρία με τη στάση της στο προσφυγικό επιδιώκει την ανατροπή της Μέρκελ.

 

Η Αυστρία παίζει ρόλο Δούρειου Ίππου σε βάρος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Τη βαρύτατη καταγγελία σε βάρος της Αυστριακής κυβέρνησης που αν κάποιοι την πάρουν στα σοβαρά θα δημιουργήσει προβλήματα τις Συνόδου Κορυφής της 7ης Μαρτίου, έκανε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, είπε ότι η Αυστρία στηρίζεται και σε κάποιες άλλες δυνάμεις που αντιπολιτεύονται τη Μέρκελ. Και κατήγγειλε ότι η Αυστρία «κάνει βρώμικο παιχνίδι για λογαριασμό πολλών που θέλουν να ανατρέψουν τη Μέρκελ».

Επίσης για τη FYROM είπε ότι αρχικά ενθουσιάσθηκε με το ρόλο που της έδωσαν η Αυστρία και ορισμένες άλλες χώρες και θεώρησε ότι έτσι θα λύσει το πρόβλημά της. Η εκτίμηση που τώρα κάνουμε είναι ότι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν ότι τους χρησιμοποιούν.

Η FYROM πρέπει να καταλάβει ότι θα έχει κόστος αν συνεχίσει αυτήν την τακτική, και το καταλαβαίνει σιγά – σιγά , και δεύτερον ότι τους χρησιμοποιούν και αυτό δεν είναι προς δικό τους συμφέρον

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments