Παραιτήθηκε ο Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ποταμιού-«Δεν είδα στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για ουσιαστική αναγέννηση»

Παραιτήθηκε ο Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ποταμιού-«Δεν είδα στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για ουσιαστική αναγέννηση»

Δύο ημέρες μετά το Συνέδριο του Ποταμιού και τη δημόσια αντιπαράθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την πορεία της παράταξης, ο Χάρης Θεοχάρης υπέβαλε, το πρωί της Τρίτης, την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Στην επιστολή του, ο βουλευτής τονίζει ότι δεν είδε «δυστυχώς, στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού» και πως «με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις».

Η επιστολή:

Φίλε Σταύρο,

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου ως επικεφαλής του Ποταμιού.

Στο πρόσφατο συνέδριο εξέθεσα με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα τις ενστάσεις μου για την στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

Ένιωσα το βάρος της ευθύνης το βράδυ του Σαββάτου καθώς οι σύνεδροι επιδοκίμασαν τις θέσεις μου και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς τους.

Δεν είδα, δυστυχώς, στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού.

Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις.

Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά.

Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω Βουλευτής του.

Με εκτίμηση

Χάρης Θεοχάρης

Νέοι εκπρόσωποι

Νέοι εκπρόσωποι του Ποταμιού ορίστηκαν, από τον Σταύρο Θεοδωράκη, οι Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Αμυράς.

«Ετσι κι αλλιώς, μετά το συνέδριο θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι», σχολίασαν από τη Σεβαστουπόλεως, ανεξάρτητα από την επιλογή του βουλευτή του Ποταμιού.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments