Δύο γλώσσες απο την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό

Δύο γλώσσες απο την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px” padding_left=”0px” padding_right=”0px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]DEBATE: Δύο γλώσσες από την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό[/title][fusion_text]Δύο γλώσσες χρησιμοποιεί η κυβέρνηση στο θέμα της περικοπής των συντάξεων, που αποτελεί μνημονική δέσμευση και απαίτηση των δανειστών για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Ο υφ, Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Πετρόπουλος διαβεβαιώνει τους συνταξιούχους ότι δεν θα κοπούν οι πολλαπλές συντάξεις. Την ίδια στιγμή ο πολιτικός προϊστάμενος του, υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος ετοιμάζει τις περικοπές που θα έχουν τις ευλογίες των δανειστών.[/fusion_text][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”0px 30px 0px 0px ” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Αν. Πετρόπουλος: υφ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων[/title][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”2px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Petropoulos Anast.[/imageframe][fusion_text]Mιλώντας για το σύνολο των συνταξιούχων που λαμβάνουν σύνταξη από περισσότερες της μίας πηγές, σημείωσε ότι οι πολλαπλές θα διατηρηθούν. Aπλώς το ανώτατο πλαφόν θα μειωθεί από 3680 ευρώ που είναι σήμερα, στα 3088 ευρώ (για τις πολλαπλές) και στα 2773 ευρώ για τη μία σύνταξη.
στόχος της κυβέρνησης, είναι να διασφαλιστεί η κοινωνική δικαιοσύνη και η ισότητα στην κατανομή των βαρών και θα τεθούν δίκαιοι κανόνες και για τους βουλευτές και τους αιρετούς. “Μέριμνα της κυβέρνησης είναι να μη μειωθούν οι συντάξεις”

Οι παροχές του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης θα διασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση στους συνταξιούχους και θα είναι πολλαπλάσια από τις εισφορές ”

[/fusion_text][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”0px 0px 0px 30px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Γιώργος Κατρούγκαλος: Υπουργός Εργασίας[/title][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”2px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Katrougkalos Giorgos[/imageframe][fusion_text]”Είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για την Ευρώπη. Γιατί η ασφαλιστική μεταρρύθμιση δεν είναι μόνο εθνικό θέμα, αλλά ευρωπαϊκό». Πρόσθεσε δε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την υπογραφή μας αλλά να εφαρμόσουμε τις υποχρεώσεις μας με τις δικές μας επιλογές μέσα πάντα στο πλαίσιο του Μνημονίου (Δήλωση στις Βρυξέλλες)
“Για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο θέμα η μείωση στις κύριες και ξεκινάμε με την πρότασή μας να μην μειωθούν και οι επικουρικές. Θα πάμε να δώσουμε αυτή τη μάχη και να την κερδίσουμε, αλλά δεν λέω με τον ίδιο πανηγυρικό τρόπο αυτό που είπα για τις κύριες, και για τις επικουρικές”. (Δήλωση στο MEGA)[/fusion_text][/one_half][/fullwidth]

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments