Εγγονή του Nιάρχου σχεδιάζει εξαιρετικά κοσμήματα στο Λονδίνο

Εγγονή του Nιάρχου σχεδιάζει εξαιρετικά κοσμήματα στο Λονδίνο

Η ντελικάτη Ευγενία Νιάρχου άνοιξε τον δικό της οίκο υψηλής κοσμηματοποιΐας Venyx το 2013 στο Λονδίνο και πρόσφατα λάνσαρε την τρίτη συλλογή της.
Η Ευγενία είναι κόρη του συλλέκτη έργων τέχνης Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώρια Γκίνες, της γόνου του μεγιστάνα της μπύρας Guinness. Είναι εγγονή του εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου.
Η ιδιαίτερη αγάπη της για την τέχνη την οδήγησε στα μονοπάτια της μόδας, αλλά σύντομα στράφηκε στα κοσμήματα. Έτσι μαθήτευσε στο Τμήμα Κοσμημάτων του οίκου Christie’s και μετά συνεργάστηκε με την παιδική φίλη της, την πασίγνωστη σχεδιάστρια μοντέρνων κοσμημάτων Γκάια Ρεπόσι (Repossi).
Ο οίκος κοσμημάτων της Ευγενίας Νιάρχου έχει την ονομασία Venyx και προφέρεται περίπου όπως το phoenix που είναι η αγαπημένη μυθολογική φιγούρα της ιδρύτριας, ενώ είναι συνδυασμός των λέξεων Venus και Οnyx, δηλαδή Αφροδίτη και Όνυχας.
Τα κοσμήματα της Ευγενίας είναι εμπνευσμένα από τη φύση και τα εξωτικά ταξίδια. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των κοσμημάτων της είναι ότι τα διακοσμεί με σπάνιους ημιπολύτιμους λίθους.

jewelery3Evgenia2Evgenia3Evgenia1jewelery2jewelery4Evgenia5jewelery

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments