Συγνώμη από Αλαφούζο για την αποτυχημένη χρονιά του Παναθηναϊκού – Επίθεση σε Κοντονή

Συγνώμη από Αλαφούζο για την αποτυχημένη χρονιά του Παναθηναϊκού – Επίθεση σε Κοντονή

«Συγνώμη» από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ζήτησε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχημένη χρονιά, η οποία συνοδεύτηκε από την απώλεια και των δύο τίτλων στην Ελλάδα, αλλά και από τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη.

«Πέρυσι μας κλάπηκε το πρωτάθλημα, το πιστεύουμε αυτό. Πήραμε παίκτες, τον Εσιέν, κάναμε όνειρα και αποκτήσαμε και άλλους παίκτες, που δεν μας βγήκαν. Δημιουργήθηκαν και ανισορροπίες στα συμβόλαια και αυτό ήταν ένα λάθος. Η ευθύνη βαραίνει εμένα ως πρόεδρο και ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο. Την ευθύνη την αναλαμβάνουμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δράση των διαιτητών.

Αυτό δεν αλλάζει ότι εγώ έχω τις ευθύνες για όσα συμβαίνουν φέτος. Φτάσαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, σε μία οριακή κατάσταση και ελπίζαμε ότι θα γυρνάγαμε το κλίμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έγιναν λάθη και από τους οπαδούς μας.

Τι δήλωσε για την στάση της Πολιτείας

Είχαμε και εχθρική αντιμετώπιση από την Πολιτεία. Δεν βλέπω άλλη ομάδα να έχει τιμωρηθεί. Μόνο εμείς. Δεν θέλουμε να τιμωρηθεί άλλη ομάδα, αλλά να εφαρμόζονται οι νόμοι. Δεν θέλω να παίρνουμε ματς στα χαρτιά,αλλά ο Ολυμπιακός ήρθε με σκοπό να μην παίξει. Το κατάφερε πέρυσι και φέτος. Ήρθαν στην τσίτα να μην παίξουν. Αλλά πάλι και με δικά μας λάθη.
Όσον αφορά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα είχα μπει και εγώ. Τη θεωρώ φυσιολογική. Στην Ελλάδα ζούμε. Όταν λέω βία, δεν χτύπησε και κανείς. Απαράδεκτο, αλλά αναπόφευκτο με το θυμό που νιώθουμε».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία
«Ο Αναστασίου έφυγε γιατί η ομάδα έδειχνε κόπωση. Έφυγε για να αποφύγουμε τα χειρότερα με τον Ολυμπιακό. Σκεφτήκαμε ότι θα γίνονταν τα χειρότερα. Δεν μπορούσα να πάρω το ρίσκο να καταστραφεί ο Παναθηναϊκός. Τα εκατομμύρια δεν βρίσκονται στο δρόμο…
Μετά ήρθε ο Στραματσόνι, είδε και αυτός μία κόπωση στην ομάδα και συμφωνήσαμε να κάνουμε μεταγραφές για να φέρουμε νέο αίμα, νέα ορμή για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Ξέραμε ότι παίρναμε ένα ρίσκο, ένας νέος προπονητής που θα κάνει πειράματα σε διάφορες θέσεις. Πως θα βρει την ιδανική ενδεκάδα εάν δεν κάνει δοκιμές».

Για τους εχθρούς της ομάδας
Ζητάω τη βοήθεια του κόσμου για να προχωρήσουμε. Έχουμε πολλούς εχθρούς προς τα έξω. Την εγκληματική οργάνωση, τον κύριο Κοντονή, δεν θέλω να πω την Κυβέρνηση, γιατί ίσως την αδικήσω. Ζητάω και πάλι συγγνώμη από τον κόσμο.

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις
Τα λεφτά δεν λύνουν όλα τα προβλήματα. Θα βελτιώσουμε την ομάδα μας. Όταν χρειάστηκε να πάρουμε ακριβώς παίκτες, το κάναμε. Η ομάδα πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα ομάδα και να έχει καλούς παίκτες και θα το κάνουμε όπως μπορούμε. Αυτοσκοπός είναι η καλή ομάδα, όχι η φτηνή ή η ακριβή.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments