Ολυμπιακός: Πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά η απόφαση Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά η απόφαση Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου

Πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά χαρακτηρίζει ο Ολυμπιακός την διακοπή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Ο Ολυμπιακός είναι κάθετα αντίθετος με την απόφαση Κοντονή να διακόψει τους αγώνες του θεσμού του Κυπέλλου και σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι γίνεται εξίσωση θυτών και θυμάτων και κάνουν λόγο για δικαίωση του βασικού υπαίτιου για όσα έγιναν στην Τούμπα, δηλαδή του ΠΑΟΚ.

Στον Ολυμπιακό μιλούσαν για πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά απόφαση της κυβέρνησης, που μαρτυρά την αδυναμία της να διοργανώσει έναν θεσμό.

Πρόσθεταν, επίσης, πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ευθύνη για τα έκτροπα στα ελληνικά γήπεδα και πως θα στερηθεί ένα ακόμη νταμπλ, ενώ εκφράζεται βάσιμη ανησυχία μήπως δρομολογείται ανάλογη απόφαση ΚΑΙ για το πρωτάθλημα, με όποιες προεκτάσεις μπορεί να έχει μια τέτοια απόφαση και για τη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Φυσικά πέρα από θέμα αρχής, η διακοπή των αγώνων Κυπέλλου δημιουργεί και οικονομικό ζήτημα στις ομάδες που μετείχαν, καθώς η μη διεξαγωγή των αγώνων σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εισπράξεις από εισιτήρια αλλά και από τις διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments