ΑΤΜ για… γάλα και στην Αθήνα, χωρίς capital control!!!

ΑΤΜ για… γάλα και στην Αθήνα, χωρίς  capital control!!!

Ξεκίνησε και στην Αθήνα η λειτουργία των δέκα πρώτων αυτόματων πωλητών με γάλα του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα χωρίς capital control, δηλαδή χωρίς περιορισμό στην ποσότητα «ανάληψης».

Μετά την Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ο ΘΕΣγάλα θα προμηθεύει καθημερινά την αγορά της Αθήνας, με το φρέσκο, λίγων ωρών, συνεταιριστικό γάλα, στους αυτόματους πωλητές γάλακτος, μια καινοτομία την οποία εισήγαγε στην Ελλάδα πριν από 3 χρόνια και θα είναι πλέον εγκατεστημένη σε 10 γειτονιές της πόλης.

Το γάλα του συνεταιρισμού που διατίθεται στους αυτόματους πωλητές, παράγεται καθημερινά στις φάρμες των παραγωγών του ΘΕΣγάλα, μεταφέρεται και παστεριώνεται στις σύγχρονες, ιδιόκτητες, πλήρως πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει στα μηχανήματα διάθεσης σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Οι αυτόματοι πωλητές λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρουν στους καταναλωτές: γάλα πλήρες (ενός και μισού λίτρου), γάλα ελαφρύ (ενός και μισού λίτρου), ημίσκληρο τυρί (συσκευασμένο), λευκό αγελαδινό τυρί (συσκευασμένο) και το σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO. Τόσο τα τυριά όσο και το σοκολατούχο γάλα παρασκευάζονται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα από τις φάρμες του ΘΕΣγάλα.

Η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα θα είναι από 1 ευρώ το λίτρο (με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας του ΘΕΣγάλα) έως 1,10 ευρώ (με τη χρήση μετρητών)

Αναλυτικά οι αυτόματοι πωλητές θα βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές: Παγκράτι (Φιλολάου 85 & Ολυμπιάδος), Αμπελόκηποι (Πανόρμου 29 & Αλφειού), Ν. Κόσμος (Αγκύλης 50 & Ευδόξου), Γαλάτσι (Τράλλεων 128 & Παπαφλέσσα 28), Νίκαια (Καραϊσκάκη 6 & Περιστάσεως), Αιγάλεω (Δημοκρατίας 69 & Κορυδαλλού), Πειραιάς (Σκουλούδη 34 & Σερφιώτου).

Στο Περιστέρι θα ανοίξουν δύο καταστήματα και συγκεκριμένα στην οδό Τζων Κέννεντυ 146 και στην οδό Αισώπου 31 & Ορφέως.
Το κατάστημα στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Πεντέλης 48 & Διογένους 2) θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments