ΝΔ: Ο Τσίπρας επιχειρεί να διχάσει τους Έλληνες

ΝΔ: Ο Τσίπρας επιχειρεί να διχάσει τους Έλληνες

Ανίκανο, αναξιόπιστο που με την ιδεοληψία του και την τακτική «αφύλακτα σύνορα- ξέφραγο αμπέλι» δημιουργεί Χρυσαυγίτες, κοροϊδεύει και διχάζει τους Έλληνες, χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Απαντώντας στην ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ο κ. Τσίπρας ελάχιστες ώρες μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, επιβεβαιώνει ότι το μόνο που ξέρει είναι να διχάζει. Τώρα, κατασκευάζει νέα τεχνητή γραμμή σύγκρουσης.

Ο “ανθρωπισμός” (δικός του) και η “ακροδεξιά” (όλοι οι άλλοι). Προφανώς για τον κ. Τσίπρα ανθρωπισμός είναι οι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που περιφέρονται ανά την Ελλάδα πεινασμένοι, διψασμένοι και αβοήθητοι.

Ενώ, κατά τον κ. Τσίπρα, “ακροδεξιά” είναι η αναγκαία φύλαξη των συνόρων της πατρίδας και η αυτονόητη διαμονή των παράτυπων μεταναστών σε κλειστούς χώρους για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας ότι η πολιτική “αφύλακτα σύνορα – ξέφραγο αμπέλι”, είναι ακριβώς εκείνη που φτιάχνει τις “Χρυσές Αυγές” της Ελλάδας και της Ευρώπης;

Ανίκανος και αναξιόπιστος, αφού με την ιδεοληψία του μετατρέπει σε απέραντο καταυλισμό την Ελλάδα, προσπαθεί και πάλι να κοροϊδέψει και να διχάσει τους Έλληνες. Μάταια όμως.

Ένα είναι βέβαιο. Η εποχή του πέρασε».
Τσίπρας: Η Ευρώπη σε νευρική κρίση-«Θα επιδιώξουμε έναρξη διαδικασίας μετεγκατάστασης»-Επίθεση στη ΝΔ

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments