Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που ζω σε μια χώρα αθέων και ομοφυλοφίλων-Τι λέει για Καρανίκα

Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που ζω σε μια χώρα αθέων και ομοφυλοφίλων-Τι λέει για Καρανίκα

Με μια ανάρτηση που ταιριάζει απόλυτα στον εκρηκτικό του χαρακτήρα και στον αιχμηρό του λόγο, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, ο οποίος με αφορμή τον διορισμό ως πρωθυπουργικού συμβούλου Νίκου Καρανίκα, σχολίασε στο προσωπικό του blog τον «σκανδαλώδη», όπως τον χαρακτηρίζει, τρόπο, με τον οποίο βολεύει τους δικούς του ανθρώπους και δηλώνει ότι ντρέπεται που ζει σε μια χώρα ομοφυλοφίλων και αθέων.

Η ανάρτηση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου:

«Ελληνα πατριώτη, δυστυχισμένε άνθρωπε, ακόμη δεν αγανάκτησες; Ντρέπομαι, που ζω σε αυτή τη χώρα! Η αξιοκρατία σε όλο της το… μεγαλείο!

Δημοσιεύθηκε και σας την παρουσιάζουμε! Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά τρόπο σκανδαλώδη και προκλητικό βολεύει τους δικούς του ανθρώπους! Ενας ακόμη φίλος του από την ”παλιά παρέα του” διορίσθηκε Σύμβουλος με μισθό 2027 € μηνιαίως!

Ντρέπομαι, που ζω σ’ αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των άθεων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των ομοφυλοφίλων, των πουλημένων καναλαρχών, των πληρωμένων δημοσιογράφων, όλων αυτών, οι οποίοι με τη μαγκιά τους κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό! Τα συλλυπητήριά μου, φίλοι μου! Τα χειρότερα έρχονται!».

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments