«Βόμβα» Figaro: Έχουν προαποφασίσει και οι «28», δηλαδή και ο κ. Τσίπρας, το κλείσιμο των συνόρων στα Βαλκάνια

«Βόμβα» Figaro: Έχουν προαποφασίσει και οι «28», δηλαδή και ο κ. Τσίπρας, το κλείσιμο των συνόρων στα Βαλκάνια

Την ώρα που έχουν ξεκινήσει οι διαβουλεύσεις για μια κοινή ευρωπαϊκή πορεία στο προσφυγικό και μια ανάσα πριν ξεκινήσει η καθοριστική για την ενότητα της Ευρώπης Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, η γαλλική εφημερίδα Figaro, δημοσιεύει μια είδηση «βόμβα», που δείχνει ότι η Ελλάδα έχει δεχθεί εκ των προτέρων «αβρόχοις ποσί» αποφάσεις που οδηγούν στο κλείσιμο των συνόρων έναντι αδράς οικονομικής αμοιβής!!!

Σε άρθρο της η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι 28 Ευρωπαίοι ηγέτες – δηλαδή και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας- αποφάσισαν να κλείσουν τα σύνορα των Βαλκανίων.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ηγέτες – και ο κ. Τσίπρας- συμφώνησαν και στο αντάλλαγμα που θα είναι η οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους χιλιάδες πρόσφυγες που θα εγκλωβιστούν στα σύνορα της χώρας μας.

Η αναφορά του δημοσιεύματος σε απόφαση των «28» δείχνει ότι υπάρχει συμφωνία και της Ελλάδος.

Άλλωστε με βάση την αρχή λειτουργίας των Συνόδων Κορυφής για να υπάρξει απόφαση πρέπει να είναι ομόφωνη που σημαίνει ότι και η χώρα μας θα υπογράψει το κλείσιμο των βορείων συνόρων μας με τις λοιπές χώρες των Βαλκανίων.

Η Αθήνα πάντως δεν έχει ακόμα αντιδράσει στο δημοσίευμα.

Στην κατεύθυνση στην οποία συντείνουν όλες οι πληροφορίες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έχει αποδεχθεί ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί σε έναν απέραντο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών, χωρίς να υπολογίζει το κόστος που θα έχει αυτή η εξέλιξη για τον ελληνικό τουρισμό, που αποτελούσε μέχρι σήμερα τον βασικό οικονομικό τροφοδότη του προϋπολογισμού του κράτους αφού η συμμετοχή του στο ΑΕΠ φθάνει το 25%.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments