Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση μετοχών της Τηλέτυπος

Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση μετοχών της Τηλέτυπος

Άσχημα μαντάτα για το «Μεγάλο Κανάλι» καθώς από σήμερα αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της Τηλέτυπος, ιδιοκτήτριας εταιρείας του τηλεοπτικού καναλιού Mega, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Eτσι, μετά τη αδυναμία των μετόχων του Mega Channel να προχωρήσουν στην προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε ότι από σήμερα αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι, σε συνέχεια της από 7.3.2016 ανακοίνωσης της εν λόγω Εταιρείας, δε διασφαλίζεται η προστασία του επενδυτικού κοινού και η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών αυτής και αποφάσισε να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών όπως προβεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005.

Οι μετοχές της εταιρείας “ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ” θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η ανωτέρω Εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η Εταιρεία, δοθέντος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες, και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments