Προπηλάκισαν τρεις υπουργούς στο Ρέθυμνο

Προπηλάκισαν τρεις υπουργούς στο Ρέθυμνο

agrotesΣυνεχίζονται οι προπηλακισμοί σε βάρος στελεχών της κυβέρνησης. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους, υπουργοί και βουλευτές συγκεντρώνουν την οργή του κόσμου, κυρίως των αγροτών.

Τελευταίο κρούσμα στο Ρέθυμνο όπου αγρότες εγκλώβισαν 3 υπουργούς την Κυριακή και τους προπηλάκισαν άγρια.

Όλα συνέβησαν το βράδυ στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των Υπουργών Σταθάκη, Ξανθού και Χαρίτση, οι συγκεντρωμένοι αγροτοκτηνοτρόφοι, απέκλεισαν την είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το ΕΒΕΡ, φωνάζοντας ότι νιώθουν αγανακτισμένοι και προδομένοι.

Η ένταση προκλήθηκε όταν αγρότες και κτηνοτρόφοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο ζήτησαν να συναντηθούν με τους υπουργούς.

Η αστυνομία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να ανεβεί στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους και όχι όλοι.

Μετά από μια συζήτηση υψηλών τόνων οι τρεις υπουργοί σχεδόν εγκλωβίστηκαν στο κτήριο του ΕΒΕΡ, από τους αγρότες και κτηνοτρόφους που είχαν αποκλείσει τον χώρο.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανθρώπινο κλοιό προκειμένου να φυγαδεύσουν τους 3 υπουργούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ιδιαίτερα τη στιγμή που ένα αγροτικό όχημα εισέβαλε στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκίμασε τους υπουργούς οι οποίοι βρίσκονταν στα οχήματά τους, φωνάζοντας και χτυπώντας τα τζάμια.

Χρειάσθηκε μεγάλη προσπάθεια και παρέμβαση δύναμης της Αστυνομίας για να μπορέσουν τα οχήματα που μετέφεραν τους υπουργούς να ξεφύγουν.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments