Διαζύγιο ΠΑΟΚ – Τούντορ

Μπορεί το συμβόλαιο του να ήταν για 3 χρόνια, αλλά ούτε έναν δεν έκλεισε στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Στην απόλυση του συνέβαλαν η συνεχείς ήττες και αποτυχίες της ομάδας αλλά και το κλίμα που δημιούργησαν ορισμένες δηλώσεις του.
Έτσι από σήμερα, παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη επιστολή ανακοινώσε την λήξη του συμβολαίου τους. Όπως φαίνετε το ποτήρι ξεχείλισε μετά την ήττα της ομάδας από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ενώ αυτό που ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν η υποτιμητικές δηλώσεις για την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Χρέη νέου προπονητή θα τελεί ο Βλάνταν Ίβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν, ο όποιος μέχρι πρότινος προπονούσε την Κ-20.
Αναλυτικά η Επιστολή Αναφέρει: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν.

 

Comments

comments

"Posts

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.