Εκτός κινδύνου η Μυρσίνη Αρναούτη

Εκτός κινδύνου η Μυρσίνη Αρναούτη

Ευχάριστα τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης Αρναούτη, της κοπέλας που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Οι γιατροί την αποσωλήνωσαν και εκείνη μίλησε για πρώτη φορά έπειτα από το δυστύχημα… βρίζοντας.

«Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο…», έλεγε στους συγγενείς της η μητέρα της, Νατάσα, καθώς βγήκε χαρούμενη από την εντατική, όπως αναφέρει το youweekly.gr. «Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά. Εμάς, αντί να βάλει τα κλάματα, ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει. Και αυτό, όπως μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, είναι πάρα πολύ θετικό», συμπλήρωσε η μητέρα της Μυρσίνης.

Η κυρία Νατάσα δεν σταματά να χαμογελά σε όλους, ακόμη και στους άγνωστους ανθρώπους που γνώρισε στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Μάλιστα, σε έναν κύριο περιέγραψε μια σκηνή με τη Μυρσίνη ιδιαίτερα συγκινητική. Ήταν το τεστ για να δουν οι γιατροί τη διαύγεια του κοριτσιού. «Έλα, Μυρσίνη μου, έχω φέρει το σκυλί μας, τη Μάλα… Τη θυμάσαι την Μάλα, αγάπη μου; Σε περιμένει πώς και πώς». Η απάντηση της Μυρσίνης ήταν ένα ασυναίσθητο «ναι», μέσα από τα μισάνοιχτα χείλη της. Αυτό το «ναι», ότι δηλαδή θυμάται το σκυλί, ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τους γιατρούς όσον αφορά στην πνευματική υγεία του κοριτσιού.

«Θέλω να προσευχηθείτε, σας παρακαλώ, όλοι για την κόρη μου. Θα τα πούμε όλα όταν θα πάρω το κορίτσι μου από την εντατική, όταν γυρίσουμε σπίτι. Τώρα, σας παρακαλώ όλους να κάνετε μία ευχούλα», κατέληξε η μητέρα της.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Μυρσίνη θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα στο νοσοκομείο, και μάλιστα θα υποβληθεί σε επέμβαση στα άκρα. Της ευχόμαστε περαστικά.

Πηγή: youweekly.gr

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments