Διαψεύδει η Αμαλία Κάτζου το tovima.gr

Διαψεύδει η Αμαλία Κάτζου το tovima.gr

Επιμένει η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου στη δήλωσή της ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από τους Παναγιώτη Μαυρίκο, Χρήστο Φράγκο και Παναγιώτη Μουσσά, καταγγέλοντας την προσπάθεια που γίνεται από ορισμένα μέσα να αλλοιώσουν την κατάθεσή της.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ, «σε κανένα σημείο της κατάθεσής μου δεν υπάρχει η σκοπίμως «εφευρεθείσα» αυτή περικοπή, ότι «Ούτε ο Μαυρίκος ούτε ο Φράγκου με εκβίασαν», που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «tovima.gr». Η ίδια, εμμένει στα όσα έχει καταγγείλει, σχετικά με την εγκληματική οργάνωση που είχαν συγκροτήσει οι τρεις δημοσιογράφοι και σημειώνει με νόημα. «Μόνο με την αλήθεια, έσπασε το απόστημα της εκβιαστικής παραδημοσιογραφίας και κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν».

Σε δήλωση της η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου καταγγέλει:
«Σε λίγο θα μου πουν ότι τους ζητάω και συγνώμη. Νέα και ύποπτη, πλέον, προσπάθεια αποδόμησης της προσωπικότητάς μου και της αξιοπιστίας μου, επιχειρείται απ’την ανάρτηση στην ιστοσελίδα «tovima.gr», της 9.3.2016.
Στον ψευδεπίγραφο τίτλο «Τα γυρίζει τώρα η Αμαλία Κάτζου», προσθέτει ως, δήθεν, περικοπή κατάθεσής μου της 4.3.2016 και ότι «Ούτε ο Μαυρίκος ούτε ο Φράγκου με εκβίασαν».

Όμως, σε κανένα σημείο της κατάθεσής μου δεν υπάρχει η σκοπίμως «εφευρεθείσα» αυτή περικοπή, ότι «Ούτε ο Μαυρίκος ούτε ο Φράγκου με εκβίασαν», αφού ολόκληρη η κατατεθείσα φράση μου έχει κατά λέξη «Ουδέποτε ο Μαυρίκος και ο Φράγκου πήραν πρωτοβουλία να με εκβιάσουν όπως έκανε ο Μουσσάς».

Και τούτο, για να προσδιορίσω με κάθε ακρίβεια, τη συμμετοχή εκάστου των υπόψη «δημοσιογράφων» στην σε βάρος μου κακουργηματική εκβίαση, όπως ακριβώς την είχα προσδιορίσει και στη Μηνυτήρια Αναφορά μου της 11.2.2016, στο Τμήμα Εκβιαστών της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής.
Μόνο με την αλήθεια, έσπασε το απόστημα της εκβιαστικής παραδημοσιογραφίας και κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν και τίθεται το ερώτημα:

Μήπως κάποιοι επιθυμούν να ζητήσω και συγνώμη για την πρωτοβουλία μου αυτή;
Η εκστρατεία κατασυκοφάντησής μου από την ιστοσελίδα «tovima.gr» άρχισε την 1.3.2016.
Τότε, οι κακοήθεις συκοφάντες μου είχαν «κρυμμένο» το ονοματεπώνυμό τους και επεχείρησαν, αρχικά, να δυσφημήσουν την ΕΥΔΑΠ, αποδίδοντάς της, δήθεν, «λίστα με 66 sites ευρώ €170.000 το μήνα που πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ», αλλά, “βρήκαν τοίχο”, με την άμεση διάψευση της ΕΥΔΑΠ, οπότε ανακάλυψαν και χωρίς ντροπή τους, νέο και, κατά τη γνώμη τους, εύκολο στόχο τους, την Αμαλία Κάτζου, με την ψευδή αναφορά τους «Το σχέδιο Κάτζου: €170.000 το μήνα σε sites θα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ».
Δηλώνω ότι, με όπλο την αλήθεια, αντέχω και θα αντέξω, σε κάθε μορφής επιθέσεις”.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments